0706 - 29 50 12joel@jmeservice.se

Reparationer i Karlskrona

Reparationer i Karlskrona

Om du vill ha hjälp med kvalitativa och erforderliga reparationer i Karlskrona, så är det oss på JME Service, som du skall anlita. Med vår hjälp, ser vi till att du får ett ypperligt arbete utfört. Vi har flerårig praktisk erfarenhet och en oerhörd kompetens inom reparationer av maskiner och annat. Våra medarbetare försöker alltid att lära sig någonting nytt, så att de kan bli ännu kunnigare och skickligare inom det som de arbetar med.

Begär en offert

Om du är intresserad av hjälp av oss och eventuellt vill anlita oss för reparationer i Karlskrona eller dess omnejd, så kan du alltid begära en offert, vilket självfallet alltid är fullständigt kostnadsfritt. Vi på JME Service rekommenderar alltid alla kunder att begära en offert, då detta ger fördelar i form av att man i lugn och ro kan fundera över, om man vill anlita oss för de tjänster som offerten anger. Man slipper med andra ord att ta förhastade och stressfulla beslut, som man inte har hunnit fundera över. Om du har någon fråga eller fundering kring det här med offerter, så är du varmt välkommen att kontakta oss på JME Service, så skall vi göra allt vi kan för att hjälpa dig att reda ut det som du finner oklart.

Tjänster i form av försäljning

Förutom de tjänster som vi tidigare har angett, så tillhandahåller vi även tjänster som är mer inriktade mot försäljning. Vi säljer produkter av olika slag och exakt vad vi säljer kan du finna i nedanstående lista.

  • skopor
  • reservdelar
  • utrustning
  • smörjmedel
  • fordonskomponenter
  • belysning
  • elartiklar

Om du vill veta mera om våra arbetsmetoder eller annat som rör vårt företag och dess tjänster, så är du hjärtligt välkommen att kontakta oss på JME Service. Vi vill vara ditt förstahandsval, när du är i behov av reparationer i Karlskrona eller dess omnejd.