0706 - 29 50 12joel@jmeservice.se

Reparationer i Ronneby

Reparationer i Ronneby

JME Service är ett företag som du kan anlita, om du behöver hjälp med någonting som rör reparationer i Ronneby eller dess omnejd. Med hjälp av kunnig, engagerad och rutinerad personal, så kan du få hjälp med det mesta som rör reparationer eller dylikt. Våra medarbetare har varit involverade inom det mesta som rör vår bransch. De är duktiga och försöker alltid att lära sig någonting nytt, så att de kan bli ännu bättre på att reparera maskiner, som är trasiga eller som behöver service.

Tjänster som vi erbjuder

Inom maskinservice och reparationer av maskiner, så erbjuder vi det mesta som kan vara aktuellt. Vi tillhandahåller tjänster inom de flesta maskintyper, så du behöver aldrig vara orolig över att inte kunna få den hjälp som du behöver. Vi ser till att dina maskiner blir funktionella, eleganta och tjusiga. Listan nedan visar några av de tjänster som vi erbjuder.

  • svetsning- sprickor, skopor, bommar, kolvar med mera
  • maskinservice- till exempel oljebyte, filterbyte, kolla över glapp och leder, samt slitage med mera
  • utrustning- belysning, centralsmörjning, skopor med mera
  • renoveringar- motorer, maskiner, ompackning kolvar med mera
  • översyn- kollar hur maskinerna ”mår”
  • dieselvärmare- felsökning, påbyggnad och reparation
  • med mera

Vill du veta mera?

Om du är intresserad och om du vill ha mera information om våra arbetsmetoder eller om de tjänster som vi erbjuder, så är du hjärtligt välkommen att höra av dig till oss på JME Service. Vi kan som sagt hjälpa till med det mesta som gäller maskinreparationer och dylikt. Vi vill kunna vara det företaget, som du kontaktar allra först, när du är i behov av reparationer av maskiner i Ronneby eller i någon annan stad eller ort i dess närhet. Vårt företag hjälper dig med allt från enkla- till komplicerade reparationer av maskiner med mera.